top of page

Uw expert in professionele reiniging van gebouwen

About: Headliner
iStock-1163958685.jpg
About: Welcome
About: About
dailyclean-logo_edited.png

Schoonmaak op maat van uw behoeften

Bent u de eigenaar van een appartementsgebouw of leidt u een onderneming die één of meerdere bedrijfsgebouwen bezit? Dan weet u hoe belangrijk het is om betrouwbare en ervaren schoonmakers te vinden om uw eigendom altijd netjes te houden. De bewoners van uw appartementsgebouw of de medewerkers die elke dag in uw bedrijfsgebouw het beste van zichzelf geven, hebben recht op een cleane werk- en woonomgeving. Net daarom doet u een beroep op professionele reiniging en onderhoud op maat.

dailyclean-logo_edited.png

Periodieke reiniging en ontsmetting

Wilt u zichzelf verzekeren van een vlekkeloze follow-up van al uw schoonmaakwerk? Dan schakelt u een expert in professionele reiniging in, die zorgt voor een regelmatig onderhoud van uw gebouw. We spreken samen de onderhoudsfrequentie af en volgens de afgesproken timing bieden onze schoonmaakmedewerkers zich elke dag, week of tweewekelijks bij u aan. Zo hoeft u nergens van wakker te liggen en wordt de schoonmaak van uw eigendom netjes voor u geregeld.

dailyclean-logo_edited.png

Professionele ruimtes en trapzalen reinigen

Laat uw commerciële ruimtes en trapzalen professioneel schoonmaken. Zo slaagt u erin om een aangename eerste indruk te maken bij iedereen die uw gebouw bezoekt. Het lijkt misschien een detail, maar bezoekers nemen de omgeving waarin ze voor het eerst verschijnen zeer uitgebreid in zich op. De minste onvolkomenheid, zoals onfrisse vloeren of te veel stof in hoeken en kanten, laten mensen meteen achter met een nare indruk die uw toekomstige commerciële relatie ernstig kan bezoedelen. Daarom laat u maar beter niets aan het toeval over. Kies voor een deskundige schoonmaak op maat van uw behoeften.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden die Daily Clean in Antwerpen u biedt? Stel ons dan zeker al uw vragen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van uw verwachtingen en stemmen we onze werkwijze er naadloos op af.

bottom of page