top of page

Daily Clean, uw betrouwbare schoonmaakpartner in Antwerpen en omgeving

About: Headliner
De floer kuisen Daily Clean
About: Welcome
About: About

Jaren ervaring in professionele schoonmaak

U vindt het belangrijk om een goede band te hebben met uw schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Daily Clean aan het juiste adres. Onze meewerkende zaakvoerder maakt er een erezaak van om al onze klanten een gerichte schoonmaakservice op maat aan te bieden. Alleen zo zijn we zeker van uw volledige tevredenheid over onze diensten.

Passie voor schoonmaak

Onze medewerkers hebben één zaak gemeenschappelijk: een passie voor een grondige schoonmaak. Ze nemen hun taak serieus en daarvan plukt u de vruchten. Uw bedrijfsgebouw blijft in de allerbeste staat dankzij onze periodieke reiniging, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste schoonmaaktechnieken. Die passen we toe op al uw bedrijfsruimtes waarvoor regelmatige schoonmaak is vereist.

Passie voor schoonmaak
iStock-1163958685.jpg

Uitgebreide mogelijkheden

Een bedrijfs- of kantoorgebouw telt vele hoeken en kanten. Kiest u voor Daily Clean als ervaren schoonmaker? Dan mag u gerust zijn: wij maken uw ruimtes schoon tot in de kleinste hoeken en kanten. Daarbij laten we niets aan het toeval over en zorgen we ervoor dat uw bezoekers een feilloze eerste indruk krijgen wanneer ze uw gebouwen betreden. Uiteraard geldt dat ook voor uw medewerkers: zij hebben het recht om te werken in een kraaknette werkomgeving. Daar zetten we bij Daily Clean maar al te graag onze schouders onder.

Gemeenschappelijke ruimtes, ondergrondse garages, trapzalen, trappenkokers, liften en bureauruimtes: we maken ze allemaal even gedreven schoon. Daarbij houden we ons nauwgezet aan de overeengekomen planning om uw bedrijfsgebouwen te reinigen.

Laat u helemaal ontzorgen

Wilt u blindelings kunnen vertrouwen op een professionele schoonmaakpartner die zijn schoonmaaktaken tot in de puntjes uitvoert zodat u volledig wordt ontzorgd? Dan bent u bij Daily Clean in Antwerpen aan het goede adres. Wij staan in voor een vlekkeloze follow-up van alle schoonmaaktaken die u ons toevertrouwt.

bottom of page